Welkom bij Goofy4all

Nieuw!Webdesign voortaan via www.credo-design.nl.


Wat is goofy4all?

Goofy4all is een initiatief van Christiaan Fousert. In de begin periode heette de site Goofy's homepage. Toen deze was uitgegroeid is de naam veranderd in Goofy4all. Aangezien er geen idee meer was om op de site te zetten is het een portal geworden voor alle sites die Goofy4all maakt en beheerd.
Na enige tijd is besloten de naam Goofy4all niet meer te koppelen aan het webdesign, hiervoor is toen Credo-design gestart. Goofy4all is toen weer een site geworden met een persoonlijk karakter.

Op Goofy4all kunt u alles vinden over de familie Fousert uit Barendrecht. U vind foto's van diverse vakanties en verder vind u links, een gastenboek en een faxformulier. Mensen die Goofy4all al eerder bezocht hebben zullen merken dat de linksrubriek veel kleiner is geworden. Ook de mogelijkheid om een banner te laten plaatsen is weggevallen. Er zijn nog maar enkele banners en deze zijn van sites die door mij zelf gebouwd zijn. Daarnaast staat onderaan deze site nog één banner.

Veel plezier op deze homepage van Goofy4all.


Schrijf ook eens in mijn gastenboek.

Verstuur over de hele wereld faxen met Goofy's faxsite


Als je opmerkingen hebt over deze pagina stuur me dan een E-mail via fousert{at}goofy4all.nl ({at} vervang je hierin voor @)
Designed by:

Ik ben tegen (zinloos) geweld
eXTReMe Tracker

©01-09-2005 C.D.Fousert (Goofy) Home