Goofy en zijn familie

Welkom op de pagina over de familie Fousert

Op deze pagina lees je meer informatie over mij en mijn familie.
Wil je iemand mailen klik dan op de foto of de naam.

Christiaan Fousert

Klik hier om Christiaan te mailenChristiaan David Fousert (Christiaan)
Geboren 9 November 1979 in Rotterdam
Bijnaam : Goofy
De webmaster van deze site

Mijn naam is Christiaan Fousert. Ik ben geboren op 9 november 1979 in Rotterdam. Ik heb een studie telematica gevolgd op het Albeda college in Schiedam. Ik heb twee keer een half jaar stage gelopen. De eerste keer bij het bedrijf HedoN Electronic Developments B.V. in Delft. En Mijn tweede stage was bij Europoint Beveiligingen in Rotterdam. Enige maanden na mijn studie ben ik via Jobsuppliers gaan werken bij Andersen in Rotterdam. Hier moest ik vanwege een overname weg, sinds april 2002 heb ik bij Stichting de Hoop in Dordrecht gewerkt. Na meer dan 5 jaar ben ik daar ook weg gegaan en sinds 2008 werk ik bij de gemeente Schiedam op de IT servicedesk.
Mijn hobby's zijn computeren, internetten, fietsen, wandelen op de Veluwe, lezen en veel bezig zijn met het Christelijk geloof.
Ik ben op 25 december 1979 als baby gedoopt in de gereformeerde kerk in Rotterdam-Zuidwijk. In November 2000 ben ik, na een tijd van zoeken in het geloof bij de pinkstergemeente "de kandelaar" in Rotterdam (tegenwoordig EC Europoort) als volwassene gedoopt door onderdompeling. Na een tijd in de Kandelaar te zijn geweest ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een gemeente waar ik me thuis voel en waar God mij wilde plaaten. Ik ben toen terug gegaan naar de Gereformeerde kerk in Rotterdam-zuidwijk.
Ik luister en zing erg graag praise en worshipmuziek en ook opwekkingnummers.

ErshadSinds juni 2002 ben ik ook sponsor van een kind namelijk Ershad Mohammed.
Ershad is geboren op 27-08-1993 en woont in het district Bandarban in Bangladesh.
Dankzij World Vision mag ik Ershad als mijn pleegkind zien. Toen ik hem voor de eerste keer in gebed bracht merkte ik opeens zo'n grote liefde voor hem, ik weet zeker dat God dit kind speciaal voor mij heeft uitgekozen.

Ershad woont bij zijn ouders, 3 zussen en 2 broers. Zijn vader is dagloner en dat wil dus zeggen dat hij geen vast inkomen heeft. Het is dan ook vaak een strijd om voor het gezin te zorgen. Mede dankzij de steun van World Vision kan dit gezin ook financieel gesteund worden en kan Ershad naar school.

Als alles goed loop zal ik tot 2015 financieel voor Ershad mogen zorgen en daarom ben ik ook best een beetje trots dat ik jullie mijn pleegzoon mag laten zien.
Ik heb hem aan de Heer opgedragen en hoop en bid dat hij Hem ook mag leren kennen als een groot, heilig en liefdevolle Vader.

Mijn favoriete bijbeltekst is: Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn enniggeboren zoon gegeven heef opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. (Joh. 3:16 NBG)

Wil je meer weten over mijn geloof kijk dan in mijn levensverhaal.

Martin fousert

MartinMartinus Johannes Gerrit Fousert (Martin)
Geboren : 18 Februari 1976 in Rotterdam
Mijn broer 

Betsie Fousert

Elisabeth Fousert-van de Sluis (Betsie)
Geboren : 18 Februari 1943 in Rotterdam
Bijnaam : Miem
Mijn moeder

Mijn moeder is huisvrouw en doet dus het huishouden. Verder typt ze een keer per maand op maandag de kerkbode van de PKN gemeente.

Simon Fousert

Simon Dirk Fousert (Simon)
Geboren : 22 September 1932
Overleden : 9 Maart 1997
Bijnaam : Piep of Boelie
Mijn vader
Mijn vader was drukker tot hij in 1992 met de VUT ging. Hij is in 1947 begonnen met werken en heeft t/m 1992 bij hetzelfde bedrijf gewerkt (Drukkerij Groenendijk in Rotterdam).
In 1997 is hij geopereerd aan een gezwel in zijn long. 2 dagen hierna is hij overleden. Het was een bijzondere man.
Hij had twee bijnamen omdat hij vaak gek deed. Als hij zo gek deed noemde we hem Boelie, anders Piep.

Hier nog een paar foto's van vroeger.

Kerst 1979. Kinderdoop Christiaan (v.l.n.r. Martin, Simon, Christiaan, Betsie)

Dit was ik vroegerMiem, Pino en Goofy (Betsie, Martin en Christiaan)

Schrijf ook eens in mijn gastenboek.

Verstuur over de hele wereld faxen met Goofy's faxsite

©25-08-2004 C.D.Fousert (Goofy) Home